Apr 19, 2013

Wedding & Broga Hill

Hello people! Let's party, it's Friday bayybehh! Hiks.

Disebabkan hari ni hari Jumaat, makanya boleh lah iolls nak update blog. So, 2 stories in one post sebabnya diri ini tersangatlah malas nak update blog. Hihihihi. So, biarlah gambar menceritakan semuanya. ;D

Begins with the Majlis Akad Nikah and Majlis Resepsi Makan Beradap, Puan Nurul Atieqah. Ehemm, dah puan dah sekarang! :P Iolls macam tak percaya je yang kakak iolls dah kahwin. Hee, I'm happy for you sis.
Krikk krikk krikk.

Zzaaasss!! Biar gambar berbicara . . . . .
Btw, gambar tak berapa clear, pencahayaan tak berapa baik, kamera handphone je. Photographer sebenar tak bagi lawan tokei. (--,)

***PICTURE HAS BEEN DELETED DUE TO SOME REASONS***

Habis dah. Kiranya, iolls nie watak penting jugak lah dalam majlis diorang nie kan? Hahahaha. Booo me! Anyway, Selamat Pengantin Baru kepada kekanda sulong yang selamat diijabkabulkan pada 16hb Februari 2013. Harapnya, semoga ikatan perkahwinan ini kekal sehingga ke akhir hayat dan bertemu di syurga kelak, ameen. Tunggu turn iolls pulak. Hihihihi :P

Okay, tamat dah pasal kahwin kahwin nie. Now kita nak cerita pasal trip to Broga Hill. Memandangkan iolls malas nak type. Sekali lagi izinkan gambar yang berbicara . . . .

***PICTURE HAS BEEN DELETED DUE TO SOME REASONS***

Okay habis! Serious best pergi sini, lagi lagi dengan geng. We olls memang kaki camera, harap maklongggg. hihihihi. Maaf jika entry kali ini ter-annoying banyak. So, the end.


Loading . . . 98% . .

***PICTURE HAS BEEN DELETED DUE TO SOME REASONS***

Tadaaa . . . Surprise ! ! Hihihi

0 comments: